Konst för oss i Tierp

Välkomna tillbaka hit till min blogg! Idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite om det här med konst i Tierp, Sandviken eller Gävle då det är rätt så många av er från just de här områden som har vänt sig till mig nu under den senaste tiden och har efterfrågat att jag ska ta och rekommendera en duktig konstnär.

Som många av er redan säkert vet då så har ju jag ett riktigt stort konstintresse och jag håller mig för det mesta uppdaterad inom konstvärlden och speciellt när det gäller konst och konstnärer som är lite mer lokala. Jag kommer därför att idag ta och rekommendera en konstnär som heter Konstnär Johan Thunberg AB som jag tycker att ni alla ska kika vidare på ifall det nu är så att ni är på jakt efter en riktigt duktig konstnär i de ovanstående områdena. Jag tycker själv att han är superduktig och jag älskar verkligen hans konst. Hur som helst så ska jag inte göra det här inlägget till en hel roman utan jag tänker istället faktiskt att jag ska ta och länka er vidare genom en länk som jag lägger in någonstans här i inlägget så att ni kan läsa på lite mer om Konstnär Johan Thunberg AB och vad han kan erbjuda er. Jag hoppas verkligen att ni tar och kollar upp hans konst för jag tror absolut att det är många av er som skulle känna likadant för den som jag gör. Nu får jag dock nästan ta och tacka för mig idag. Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag och att vi hörs av igen i mitt nästa inlägg! Säg till ifall ni väljer att vända er till Konstnär Johan Thunberg AB, för jag vill jättegärna veta om jag faktiskt har varit till någon som helst hjälp nu för några av er.