Hypnos i Lund

Hej igen på er, alla mina glada och fina läsare! Jag hoppas att ni alla har det bra och att ni alla har någonting riktigt skojigt planerat inför helgen. Även om ni inte har det så kan ju det vara ganska så skönt det med, eller hur? Hur som helst så tänkte jag idag skriva ett par ord om någonting som är lite annorlunda och inte kanske förekommer så himla ofta här på min lilla blogg, nämligen hypnos i Lund och även stresshantering i Lund. Som många av er redan vet så skriver jag ju ganska så fritt här på min blogg om lite allt möjligt och jag är oerhört öppen för det allra mesta och prövar gärna på nya saker. För inte så länge sedan så besökte jag företaget Holistic Hypnosis som verkligen är ett suveränt företag som jag tycker är oerhört duktiga på det som de gör. Jag är prövade ju på att gå dit för att jag har en kompis som har rekommenderat dem om och om igen.

Till slut så gav jag efter och gick med på att boka in mig och det har verkligen ändrat min bild av stresshantering och hypnos. Det har gjort en otrolig skillnad för mig och min stress som jag numera känner att jag hanterar på ett ganska bra och vettigt sätt. Jag tror att det var ett par stycken av er som reagerade på att jag nämnde företaget lite snabbt i ett annat inlägg och ville veta mer. Därför tänkte jag länka er vidare och även slänga in lite andra nyttiga länkar som jag tycker att man kan ta sig tiden till att läsa sig igenom bara för sakens skull. Jag hoppas att det här kan hjälpa några av er så som det har hjälpt mig med min stress.