Det här med dödsbon i Tyresö

Hej på er igen alla mina fina och fantastiska läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en riktigt härlig helg. Dagens inlägg kommer att handla om det här med dödsbon i Tyresö. Detta är ett ämne som många av er har intresserat er utav, och som oftare och oftare dyker upp i kommentarerna. Jag tänkte idag tipsa er om ett företag som jag och min familj vända oss till, när en släkting gick bort för ett tag sedan, då vi behövde hjälp utav städande utav dödsboet, nämligen Sterbhus i Stockholm AB. Sterbhus i Stockholm AB är ett företag som vi fick rekommenderat till oss utav en vän till min mamma, som tidigare anlitat denna firma. Hon hade varit otroligt nöjd med den service som hon hade fått, och därför kändes det naturligt och rätt för oss att vända oss till detta företag även vi. Vi fick verkligen precis den hjälp som vi behövde. Personalen var helt otrolig. Så fantastiskt trevliga och förstående. De var riktigt duktiga på det här med kundservice, som de arbetade mycket med. Vi fick en god relation till företaget, vilket gjorde att vi kände oss trygga och säkra med firman och personalen. De var dessutom väldigt duktiga på det här med just städning hos Sterbhus i Stockholm AB, vilket såklart är en viktig del i arbetet.

De lämnade dödsboet skinande rent efter besöket, vilket kändes riktigt skönt för oss som kunder. Jag är verkligen så tacksam och nöjd över vårt val utav företag, och jag vill såklart tipsa er som befinner er i Tyresö med omnejd och som behöver hjälp med det här med tömning eller städning av dödsbo att vända er till Sterbhus i Stockholm AB. Nu hoppas jag att ni får en bra vecka, så hörs vi i nästa inlägg.