Kiropraktik och kroppsvård i Karlskrona

Hej alla mina kära följare. Med detta inlägg tänkte jag att jag skulle rekommendera ett företag till er som då är Fridas Kiropraktik & Hälsa AB. Detta är ett företag jag gick till efter min olycka med att jag ramlade av min cross, som ni säkert läst mycket om tidigare ni som följer mig och min blogg. Detta företag som då alltså heter Fridas Kiropraktik & Hälsa AB ligger då alltså i Kalmar där jag bor och det är därför jag gått till just detta ställe.

Jag skulle verkligen vilja ge positivt omdöme om detta företag och berätta hur otroligt tacksam jag är att jag hittade just hit till detta företag. Jag hade som sagt – vilket ni troligen är mycket medvetna om, väldigt mycket problem med framför allt ryggen efter detta fruktansvärda och hemska väldigt traumatiska upplevelse som jag varit med om. Jag skulle verkligen vilja rekommendera alla er som har några som helst problem med antingen ryggen, eller annan kroppslig skada att besöka detta ställe! De är så otroligt kunniga och duktiga på det som de arbetar med och jag rekommenderar verkligen detta ställe. Ska inte skriva ett allt för långt och utförligt inlägg om detta men skulle vilja att ni som är intresserade eller har några kroppsliga bekymmer och skador kikar vidare på deras hemsida som är www.fridaskiropraktik.se där ni finner mer information om företaget! För övrigt så får ni ha en fantastisk dag, så hörs vi snart igen!