Lycklig Hud AB

Hallå där igen! Hur mår ni alla egentligen? Jag hoppas att ni har haft en fantastisk vecka nu såhär efter midsommarhelgen och att ni fortsatt får njuta av det här härliga vädret som vi har. Själv mår jag ju fint och så, men däremot så får jag vara inne ganska så mycket på jobbet hela dagarna och jag skulle helst av allt kunna vara ute i solen och ha det skönt. Snart så är det ju dock helg igen, så jag får trösta mig med det! Hur som helst så tänkte jag idag att jag skulle skriva om någonting som jag har fått för mig att många av er läsare faktiskt har visat intresse för, nämligen microneedling i Lund och Eslöv. Även fotvård i Höör har jag haft någon som har frågat om. Som många av er vet så är jag ju väldigt mån om er, mina läsare, och att ni alla mår bra och tar hand om er. Jag brukar därför, för alla er som är nya här och kanske inte har så stor koll på rutinerna, skriva ett par ord ibland om vissa företag och tjänster som jag känner att många av er skulle kunna dra stor nytta av. Jag vet även att det är många som har skrivit och diskuterat microneedling i kommentarerna här på min blogg, vilket jag tycker är oerhört skoj. Faktumet att ni alla engagerar er och skriver så i kommentarerna är kul för mig eftersom att det då känns som att min blogg blir en sorts mötespunkt och ett forum, om man nu kan säga så. Jag ville i vilket fall som helst bara rekommendera att ni kollar upp Lycklig Hud AB som är det stället som jag personligen går till för både fotvård och microneedling. De är bäst på det de gör och jag hoppas att ni tar vara på den här rekommendationen!

Du gillar kanske också...