Få hjälp med stress och psykiatri

Hej alla och välkomna till min blogg. Jag skulle idag faktiskt vilja rekommendera ett företag som arbetar med terapi och det är företaget Mälardalens Psykiatri och Terapi AB. Detta företag är ett företag som även samarbetar med Psykoterapicentrum, Svenska läkarsällskapet och Akademikerförbundet SSR. Så det är alltså ett företag med väldigt breda inriktningar och erfarenheter inom just psykologi och terapi.

Det är så att jag har ju som ni vet, tidigare jobbat väldigt mycket och ni som följer min blogg och brukar läsa mina inlägg har ju sett vad jag skrivit där och vet ju hur jag mått. Jag gick som kort sagt in i väggen efter att ha överansträngt mig i en längre period av tid, och jag blev som sagt helt totalt sönderstressad och fick då kontakt med detta företag som jobbar med terapi och kan allt vad gäller mental hälsa. Detta företag arbetar alltså i Mälardalen så jag rekommenderar verkligen alla som bor här eller i närheten att gå hit, om ni känner att något är fel eller om ni kanske har några som helst övriga bekymmer eller problem som påverkar er negativt i livet.

Jag tycker att ni ska gå in och kika på deras hemsida som är www.mptab.com där ni hittar all information om företaget samt diverse kontaktuppgifter. Jag vill bara med detta säga att jag har mått så mycket bättre och lärt mig hantera så många situationer på bättre sätt nu sedan jag började gå hos Mälardalens Psykiatri & Terapi AB, vilket bidragit till att jag minskat stress och nu kan vara lugn och veta hur jag ska göra i olika situationer som är negativa eller bidrar till någon form av stress.

Du gillar kanske också...